People Ops Specialist

Solliciteer nu

People Operations Specialist

Positive Digital zoekt een People Operations Specialist om ons team te komen versterken op HR vlak voor 16 uur/wk. 

Parttime · Vasteland 40, 3011 BM, Rotterdam

Over de rol

Bij Positive Digital zijn we op zoek naar een nieuwe People Operations Specialist voor ons team van (jonge) digitale professionals.

Wie zijn wij? 

Wij zijn een digital marketing agency met vestigingen in Rotterdam en Londen. In Nederland werken we met ruim 40 digitale creatieven, campagne strategen, social media en advertising specialisten voor de absolute topmerken zoals Shell, Pearle, Unibet, Volvo, Blokker, ABN AMRO en Postcode Loterij, just to name a few. Positive is onderdeel van CANDID Platform.

Wat doe je? 

Jouw belangrijkste resultaatgebieden? In het kort: het welbevinden van onze mensen! Daarnaast een foutloze HR administratie als basis en succesvolle interne verbetertrajecten zoals het updaten van career development, management advies en recruitment. Omdat we volop in beweging zijn is er veel ruimte voor groei en nieuwe initiatieven. 

Zo houd jij je bezig met: 

 • het uitvoeren van onze medewerkerprogramma’s met betrekking tot bijvoorbeeld performance, development, learning en meer;
 • het verwerken van mutaties en opstellen van contracten en brieven. Daarmee zorg je voor een correcte en volledige personeels- en salarisadministratie;
 • het registreren en de administratie van verlof en verzuim;
 • het leveren van input rapporten en het uitvoeren van nodige analyses, zodat wij onze service kunnen verbeteren;
 • het zoeken naar verbeteringen voor onze systemen, workflows en processen op het gebied van HR; 
 • je bent het eerste aanspreekpunt voor de Agency Lead en medewerkers van Positive; 
 • je werkt samen met het bredere team aan het vormgeven van de strategie voor onze mensen.

Jij bent... 

Een verantwoordelijke professional en een verbinder die altijd op zoek is naar manieren om dingen beter te doen. Je haalt plezier uit het georganiseerd en gestructureerd werken of het aanbrengen van structuur waar die nog niet voldoende is. Je levert kwaliteit en onderbouwt jouw voorstellen en/of adviezen graag met data.

Wat neem je mee?  

Allereerst natuurlijk een passie voor mensen! Daarnaast een relevante hbo-opleiding, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke People- of HR- functie en basisvaardigheden op het gebied van projectmanagement.

Je bent bekend met de wet- en regelgeving en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Omdat we veel samenwerken met Londen én omdat we internationale collega's hebben is Engels spreken en schrijven een must.   

Wat krijg je daarvoor terug? 

Ruim 40 nieuwe collega’s die door het vuur gaan voor elkaar en voor de klant. Als human agency doen we het samen. Altijd. Een schitterende werkomgeving: in het hart van Rotterdam, vlak naast De Erasmusbrug. Aangezien we snel (internationaal) groeien, krijg je ook alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Verder bieden we je: 

 • Een prima salaris. De hoogte afhankelijk van je ervaring en capaciteiten

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gedegen pensioenregeling.
 • Een eigen bar en heerlijke baristakoffie of muntthee.
 • Meer dan genoeg uitjes, borrels, feesten - niks moet, alles mag!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als People Operations Specialist? Dan horen we graag van je!