HR Manager Positive Digital

Solliciteer nu

HR Manager

Positive Digital zoekt een HR Manager om ons team te komen versterken voor 24-32 uur/wk. 

Parttime · Vasteland 40, 3011 BM, Rotterdam

Over de rol

Bij Positive Digital zijn we op zoek naar een HR Manager voor ons groeiende team van (jonge) creatieve, digitale professionals.

Wie zijn wij? 

Wij zijn een digital marketing agency met vestigingen in Rotterdam en Londen. In Nederland werken we met ruim 40 digitale creatieven, campagne strategen, social media- en advertising specialisten voor de topmerken zoals Shell, Pearle, Unibet, Volvo, Blokker, ABN AMRO en Postcode Loterij, just to name a few. Positive is onderdeel van CANDID Platform.

Wat doe je? 

Jouw belangrijkste resultaatgebieden? In het kort: het welbevinden van onze mensen en een foutloze HR administratie en operatie als basis en succesvolle interne verbetertrajecten zoals het updaten van career development, management advies en recruitment. Omdat we groeien én op een aantal vlakken willen professionaliseren is er veel ruimte voor groei en nieuwe initiatieven.

Zo houd jij je bezig met: 

 • Zorg voor een solide basis van correcte en volledige personeels- en salarisadministratie;
 • Registratie en begeleiding van verlof en verzuim;
 • Het verwerken van mutaties en opstellen van contracten en brieven.

 • Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie;

 • Het leveren van input rapporten en het uitvoeren van analyses, zodat wij onze service kunnen verbeteren;
 • Het uitvoeren van onze medewerkerprogramma’s met betrekking tot bijvoorbeeld performance, development & learning en meer;

 • Doorontwikkelen / verbeteren van inzet van systemen, workflows en processen op het gebied van HR, zowel voor jezelf, management als onze medewerkers; 
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel management en medewerkers van Positive;

Jij bent... 

Een verantwoordelijke professional en een verbinder die altijd op zoek is naar manieren om dingen beter te doen. Je haalt plezier uit het georganiseerd en gestructureerd werken of het aanbrengen van structuur waar die nog niet voldoende is. Je levert kwaliteit en onderbouwt jouw voorstellen en/of adviezen graag met data.

Wat neem je mee?  

Allereerst natuurlijk een passie voor mensen! Daarnaast een relevante hbo-opleiding, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke People- of HR- functie en basisvaardigheden op het gebied van projectmanagement.

Je kennis van wet- en regelgeving is altijd up to date en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Omdat we veel samenwerken met Londen én omdat we internationale collega's hebben is Engels spreken en schrijven een must. 

Wat krijg je daarvoor terug? 

Ruim 40 nieuwe collega’s die door het vuur gaan voor elkaar en voor de klant. Als human agency doen we het samen. Altijd. Een schitterende werkomgeving: in het hart van Rotterdam, vlak naast De Erasmusbrug. Aangezien we snel (internationaal) groeien, krijg je ook alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Verder bieden we je: 

 • Een prima salaris. De hoogte afhankelijk van je ervaring en capaciteiten

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gedegen pensioenregeling.
 • Een thuiswerkregeling die past bij de arbeidsmarkt van nu 
 • Een eigen bar en heerlijke baristakoffie of muntthee.
 • Meer dan genoeg uitjes, borrels, ski-trips, feesten - maar niks moet & alles mag!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als People Operations Specialist? Dan horen we graag van je!